неделя, 4 март 2012 г.

Бял боб по Кипърски





Реших да ви споделя един вариант на бял боб който опитах тук на острова на любовта и от момента на опитването до сега боба си го похапвам само и единствено по този начин . Много свеж вкус , много лесен за приготвяне и съм сигурна , че който го опита ще му хареса .



Така за него са ви необходими :

Бял боб , сварен в леко подсолена вода и при желание може да прибавите няколко листа прясна мента или джоджен .

Краставица , домат , зехтин , лимон и сол на вкус .


Прецедете си боба и го сложете в чиния , посолете го , нарежете в него домат и краставица , изцедете половин лимон и залейте с повечко зехтин , объркайте .




Ще останете очаровани от резултата .

Това може да си го похапвате както като салата , така и като основно .

Да ви е сладко!


3 коментара:

  1. Това ще бъде приготвено още утре.
    Благодаря ти, много ми хареса.:)
    Поздрави.:)

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина е много интересно, хем салата, хем основно! Чудесно е, браво Наде, благодаря че сподели!

    ОтговорИзтриване
  3. Да наистина вкуса е много свеж , сигурна съм ,че ще ви хареса . А ако постите и за основно минава ...ако ли не като гарнитура .
    Тук в Кипър си го похапват като основно ядене . Но за мен е по скоро салата :))

    ОтговорИзтриване

Follow by Email

Възникна грешка в тази притурка