сряда, 30 март 2011 г.

Супа от гъби , маслини и чесън






Необходими продукти за около 4 порции :

250-300 грама пресни гъби

10-15 маслини

1 морков

3 скилидки чесън

100 мл. сметана

зехтин

пресен копър

черен пипер

сол






Почистваме гъбите и ги режем на тънки филийки .
В тенджера наливаме малко зехтин и прибавяме гъбите .
Задушаваме ги за около 10 мин.




Прибавяме настъргания или нарязан на много ситно морков и чесъна нарязан на едро .
Задушаваме за още 2-3 мин и наливаме около литър и половина вода .
Варим около 20 -30 мин .
Прибавяме подправките , солта и най-накрая сметаната .




Това е да ви е сладко!



6 коментара:

  1. Много вкусно звучи и изглежда супер!
    Поздрав! :)

    ОтговорИзтриване
  2. que rico caldo de zetas ,se ve especial y sabro,me encantan los caldos,cariños.

    ОтговорИзтриване
  3. Много интересна комбинация!
    Звучи и изглежда невероятно апетитно, а снимките са чудесни. От опит знам колко трудно се снимат супи :)
    Поздрав и хубав утрешен ден!

    ОтговорИзтриване
  4. Чудесно предложение!Обичам такава супа,но не съм се сещала за маслинки,интересна идея,изглежда много вкусно,Наде!

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесни снимки и много вкусна рецепта за супа Наде. Непременно ще я пробвам. Много обичам гъбени супи:)

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви момичета , супичката наистина е много свежа катоо вкус ... хубаво е да се похапва още топла ,топла... :)))

    ОтговорИзтриване

Follow by Email

Възникна грешка в тази притурка